ID: 3091 | Mathilde

Category: 
Freelancer
Musician
Gender: 
Female
Weight: 
59KG
Height: 
170CM
Age: 
28 years
Eye color: 
Blue
Shirt size: 
Small
Pant size: 
30/32
Shoe size: 
37
Theater experience: 
Skuespiller Akademiet 2016: Gennem foråret og efteråret modtog jeg man-torsdag undervisning på Skuespiller Akademiet i drama, sang, dans, retorik, fysisk teater og manuskript analyse samt arbejdet med Meisner, Lucid Body, Grotowski, maskearbejde og improvisation. Gymnasie musicals 2011-14: På gymnasiet spillede jeg med i musicalen Hair og en teaterkoncert, hvor der indgik både sang og dans. Brøruphus Efterskole 2010-11: Jeg modtog et års dramaundervisning på efterskolen, hvor vi blandt andet lavede en stor afsluttende opsætning med sang. Amatørmusicals 2009-11: Jeg var med i to af Silkeborg Ungdomsskoles amatørmusicals foruden en KK44 musical, hvor jeg alle gange spillede hovedroller med både sang og dans.
Tattoo: 
No / None
Beard: 
No / Nothing
Skills: 
- Solo og korsang - Forhenværende Danmarksmester i 15m riffelskydning - Har kørekort - Meget kreativ, og har hænderne skruet rigtigt på
Hair color: 
Dark Brown
Hair type: 
Slightly Curly
Hair length: 
Long
Instruments & voice: 
Jeg synger solo- og korsang, og jeg har modtaget soloundervisning både på Skuespiller Akademiet og i Århus. Jeg spiller klaver til husbehov, og læser noder på samme niveau.
Languages: 
Danish
English
German
French
Danish Dialect
Sports: 
- Jeg løber og cykler samt dyrker styrketræning
Education: 
2016: 1 år på Skuespiller Akademiet (grund- og fortsætterhold) 2011-14: Silkeborg Gymnasium, musiklinjen 2010-11: Brøruphus Efterskole, dramalinjen
TV film experience: 
Kortfilm april 2017: "Tyskertøs" produceret af Hvidovre Gymnasiums 2.g'ere. "The Perfect Plan" produceret af EFC elever. Kortfilm 2013: "Mangler du noget?" Produceret af Statens Gymnasiums 2.g'ere. Birolle maj 2017: Birolle som kong Frederik d. 5's elskerinde i Historien Om Danmark produceret af DR. Statist maj 2017: Statistrolle som nisse i TV2's julekalender "Tinka's Juleeventyr" Statist 2011: Statistrolle som festivalgæst i "Max Pinlig På Roskilde"

Similar models